Αρχική Επικαιρότητα Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Συνεχίζεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός παρά τις αρνήσεις και τις αρρυθμίες 

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Συνεχίζεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός παρά τις αρνήσεις και τις αρρυθμίες 

Από pitkostas

Ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης και του ΔΗΜΟΥ μας υπήρξε από την πρώτη στιγμή στόχος για την Δημοτική μας αρχή η οποία  αποδεδειγμένα προέβη σε αξιοσημείωτη ποιοτική  αναβάθμιση τόσο του στολισμού όσο και των εορτών και δράσεων.

Παρά την παντελή  έλλειψη υποδομών  πετύχαμε να αποκτήσει ο Δήμος μόνιμα στοιχεία  διάκοσμου και με αποκορύφωμα την περσινή περίοδο που ήταν η πρώτη πλήρως απαλλαγμένη από τους περιορισμούς της πανδημίας, ομολογουμένως και η πόλη αλλά και όλος ο Δήμος απήλαυσε ονειρεμένες γιορτές τόσο για τους μικρούς και μεγάλους όσο και για τον εμπορικό κόσμο μας .

Με τον ίδιο ζήλο και ενδιαφέρον ασχοληθήκαμε και φέτος.

Παρά  την αντίρρηση του νέου Δημάρχου στο νααποδεχθεί την αποπληρωμή του παιχνιδιών που θα φέρναμε στην πλατεία, δηλαδή carousel και παγοδρόμιο, τα οποία θα έπρεπε να πληρωθούν στο νέο έτος και για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν, ο στολισμός ξεκίνησε κανονικά και πολλά σημεία του Δήμου έχουν ήδη φωτιστεί.

Διανύοντας το  μεταβατικό  στάδιο της εναλλαγής της δημοτικής αρχής, το οποίο προκαλεί αρρυθμίες στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου εμείς  συνεχίζουμε τον στολισμό και ο φωτισμός των στοιχείων της πόλης θα ολοκληρωθεί μόλις άμεσα παραληφθούν κάποια αναλώσιμα πλην όμως απαραίτητα για την ηλεκτρολογική σύνδεση υλικά, τα οποία ήταν σε έλλειψη.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr