Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με την υποψήφια δήμαρχο κα Βάνα Πατρινού.

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με την υποψήφια δήμαρχο κα Βάνα Πατρινού.

Από pitkostas

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με την υποψήφια δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κα Βάνα Πατρινού την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με την κα Πατρινού, καθώς και με κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος παρέθεσε τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους σε τοπικό επίπεδο και τις απόψεις τού Συλλόγου αναφορικά με την ανάπτυξη του επιχειρείν στην ευρύτερη περιοχή.

Από την πλευρά της η κα Πατρινού παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την ανάπτυξη, τονίζοντας την αντίθεσή της με την εκμετάλλευση κρίσιμων υποδομών από ιδιώτες και χαρακτηρίζοντας τη διεκδίκηση και υλοποίηση έργων με αποκλειστικό γνώμονα την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών ως τη μοναδική λύση στις μακροχρόνιες παθογένειες που βιώνει η πόλη μας.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο κ. Πασιόπουλος ευχήθηκε στην κα Πατρινού και στα μέλη του συνδυασμού της καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα και καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης  Οκτωβρίου.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr