Αρχική Μεσολογγιτάκια Δελτίο τύπου του Σπύρου Διαμαντόπουλου.

Δελτίο τύπου του Σπύρου Διαμαντόπουλου.

Από pitkostas

Όποτε εμφανίζεται ο κος Δήμαρχος μιλώντας για δήθεν δικές του ενέργειες και έργα κατόπιν ενεργειών του προκαλεί τουλάχιστον γέλωτα για όσους γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Προχθές μίλησε για τη δημοπράτηση της βόρειας εισόδου του Μεσολογγίου ( οδός ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Παπαδιαμαντοπούλου ) 

Παρέλειψε βέβαια να μας πει ότι το συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνεται στην Ο.Χ.Ε. και έχει ψηφιστεί από το 2016. Σήμερα μετά από ατελείωτες καθυστερήσεις ( με ευθύνη του κου Δημάρχου ) επιτέλους, μπήκαμε στην τελική ευθεία δημοπράτησης του σημαντικού έργου για την πόλη του Μεσολογγίου. 

Πόσο αποτελεσματικός είναι όμως κάποιος όταν απαιτούνται επτά χρόνια να ολοκληρωθούν οι μελέτες(που δεν ολοκληρώθηκαν); Επτά χρόνια !!!   Ευτυχώς μπορείτε να πάρετε γρήγορα την απάντηση από το συνδυασμό του κουΛύρου καθώς ο αντιδήμαρχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής που χειριζόταν το θέμα και ο Νυν Δήμαρχος και για μεγάλο διάστημα υπεύθυνος των έργων συστεγάζονται στον ίδιο συνδυασμό για να μας σώσουν ξανά.

Με αυτό το ρυθμό τα αιτήματά των δημοτών για έργα που καταγράφηκαν κατά τις τελευταίες μέρες από την εξαιρετικά αποτελεσματική Δημοτική Αρχή να υποθέσουμε ότι θα υλοποιηθούν γύρω στο 2030 ;

Αλήθεια γιατί δε μας λέει η Δημοτική αρχή και το ρυθμό εκτέλεσης των τεχνικών προγραμμάτων του Δήμου για τα τελευταία τρία χρόνια που ήταν αποκλειστικής της αρμοδιότητα ;

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εκ μέρους των δημοτών γιατί δέχθηκαν να χρηματοδοτήσουν τις μισές μελέτες του κου Δημάρχου μέσα από το τρέχον πρόγραμμα και να «σώσει» το έργο εξαιτίας της ανικανότητας του Δημάρχου να αντιληφθεί πως υλοποιούνται πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr