Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε “ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ  ”

“ΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ  ”

Από pitkostas

Οι Κοινωνικές Δομές του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,οι οποίες  λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση  της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,οργανώνουν για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία «ΓΊΝΕ ΦΕΤΟΣ ΕΣΥ Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ» προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών του Δήμου μας, που είναι εγγεγραμμένα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. 

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, σας  προσκαλούμε και φέτος  στην συγκέντρωσηπαιχνιδιών  (καινούργιων ή μεταχειρισμένων σε καλή κατάσταση ,έτοιμα για χρήση),τα οποία θα διανεμηθούν στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της Δομής ,ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς παιχνίδι.

Ας γίνουμε όλοι εμείς ο Αί Βασίλης ,που με το δώρο του θα φέρει ευτυχία και χαμόγελα σε κάθε παιδικό προσωπάκι ξεχωριστά…….Γιατί άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά.

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών θα γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται  στην οδό Λουδοβίκου Βαυαρίας 13, από της 8 Δεκεμβρίου έως της 18 Δεκεμβρίου και ώρες 9:00 -14:00 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2631023192 – 2631363425.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr