Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Mε ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, την Άντζελα Καζαντζή η δημοτική αρχή προχωρά στην στελέχωση γραφείου  δράσεων εξωστρέφειας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Mε ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, την Άντζελα Καζαντζή η δημοτική αρχή προχωρά στην στελέχωση γραφείου  δράσεων εξωστρέφειας στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Από pitkostas

 Τη σύσταση και έναρξη  λειτουργίας ειδικού  γραφείου, που σκοπό  θα έχει την  οργάνωση  δράσεων  και  εκπαιδευτικών  πρωτοβουλιών για την ανταλλαγή γνώσης και πολιτισμού μεταξύ μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών και  επαγγελματιών, ανακοινώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.

Σε ένα Δήμο που το πολιτιστικό απόθεμα περισσεύει, που αποτελεί  κοιτίδα πνευματικής κληρονομιάς, αναφορά έμπνευσης για την τέχνη και τα γράμματα  θα είναι παράλειψή μας  να μην αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα σύγχρονα μέσα, οι τακτικές και τα προγράμματα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, εντός και εκτός Ελλάδας, για να «εξάγουμε» πολιτισμό και να ανταλλάζουμε  γνώσεις και εμπειρίες. 

Υπεύθυνη του γραφείου αναλαμβάνει η καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και παιδαγωγός, κα. Άντζελα Καζαντζή .

«Μετά την απομάκρυνση μας από τον κίνδυνο της πανδημίας ο Δήμος μας προχωρά σε μια σημαντική δράση εξωστρέφειας και σε συνεργασία με την έμπειρη εκπαιδευτικό κα. Άντζελα Καζαντζή  καταστρώνουμε το σχέδιο για την ανάπτυξη των πρωτοβουλιών και προσδοκούμε σε άμεσα αποτελέσματα. Ως Δήμος οφείλουμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, είμαστε ανοιχτοί σε δημιουργικές συνεργασίες και μάλιστα τις επιδιώκουμε όταν πρόκειται για συμπολίτες μας με δημιουργική διάθεση και σύγχρονη αντίληψη » δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

Εκ του ΓραφείουΕπικοινωνίαςΔήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr