Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Το Messolonghi by Locals αναδεικνύει το Μεσολόγγι στους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Το Messolonghi by Locals αναδεικνύει το Μεσολόγγι στους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Από pitkostas

Χαρά και υπερηφάνεια για το Μεσολόγγι, καθώς οι δύο ταξιδιωτικοί οδηγοί του “Lonely Planet”, με τίτλο “Greece” και “Experience Greece”, συμπεριλαμβάνουν το Μεσολόγγι στις σελίδες του!

Το Messolonghi By Locals, είχε την χαρά να φιλοξενήσει την αρθρογράφο του Lonely Planet, Helen Iatrou, στο Μεσολόγγι. Μέσα από την φιλοξενία μας, της δώσαμε τη δυνατότητα να ανακαλύψει την πολιτιστική ταυτότητα του Μεσολογγίου και να έρθει σε επαφή με τους ντόπιους, βιώνοντας μια αυθεντική εμπειρία.

Η αναφορά στο Μεσολόγγι στους δύο οδηγούς αντανακλά την ποιότητα και την αξία του προορισμού και παράλληλα αναδεικνύει τις προσπάθειες του οργανισμού μας για την ανάδειξη της περιοχής ως έναν βιώσιμο και ποιοτικό προορισμό. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο για τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους!

Είμαστε περήφανοι για τον φυσικό πλούτο και την παράδοσή μας που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες μας.

Ετοιμαστείτε και εσείς να ανακαλύψετε τη μαγευτική ομορφιά του Μεσολογγίου και να ζήσετε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!

—-Το Μεσολόγγι των ντόπιωνMessolonghi by Locals 
W: 

messolonghibylocals.com
T: 6949926514
Ε: [email protected]
FB, INS: messolonghibylocals

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr