Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΑΖΗ-ΚΟΤΣΙΚΑ

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΑΖΗ-ΚΟΤΣΙΚΑ

Από Gerasimos Kotsiris

Στις 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Μεσολογγιτών “Αθανάσιος Ραζή-Κότσικας” απέδωσε φόρο τιμής στον γενναίο εκλεγμένο Οπλαρχηγό της Φρουράς του Μεσολογγίου, που έδωσε μαχόμενος το αίμα του θυσία στην ηρωική νύχτα της Εξόδου.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό. Ακολούθησε η τέλεση του Ιερού Μνημόσυνου και αργότερα το Ιερό Τρισάγιο στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευούλας. Κατόπιν στον Κήπο των Ηρώων έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Οπλαρχηγού Αθανάσιου Ραζή-Κότσικα.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό για την υπέροχη συνεργασία, τους Σεβαστούς Πατέρες της Εκκλησίας, την Δημοτική Αρχή, τους εκπροσώπους Αρχών, Φορέων και Συλλόγων.
Ευχαριστούμε την κ. Ειρήνη Βούλγαρη, τον κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο, τους κυρίους Δημήτρη και Κωστή Ασημακόπουλο και την κ. Ειρήνη Γιάννου για την χορηγία τους.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Παπαθεοδώρου που έγραψε τους στίχους για το μοιρολόι και τον κ. Γιάννη Μαγδαλινό για την ερμηνεία του, καθώς και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν!!!
Μετά τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο
και ο Πρόεδρος Θεοφάνης Μπούτης
Photography: Gregory Boutis

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr