Αρχική Μεσολογγιτάκια Συνάντηση Κώστα Λύρου- Δαμασκηνού για «Εορτές Εξόδου»και«Επισκοπείο»

Συνάντηση Κώστα Λύρου- Δαμασκηνού για «Εορτές Εξόδου»και«Επισκοπείο»

Από pitkostas

Με τον ΜητροπολίτηΑιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Δαμασκηνό,συναντήθηκεσήμερα, ημέρα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023,  ο ΔήμαρχοςΔήμου Ι.Π. Μεσολογγίου,ΚώσταςΛύρος,προκειμένου να επιτύχουν τηνκαλύτερησυνεννόηση και συντονισμό για τις ΕορτέςΕξόδου.

Στα πλαίσια της συνάντησης ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης επισήμαναν τον κορυφαίο εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα της Επετείου της Εξόδου και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άρτια διοργάνωση του 197ου εορτασμού. 

Εν συνεχεία αναφέρθηκανκαι σε άλλα ζητήματακοινούενδιαφέροντοςόπως οι διαδικασίες αποκατάστασης του Επισκοπικού Μεγάρου Μεσολογγίου, μια ειλικρινή και μακροχρόνια επιθυμία των Μεσολογγιτών.

Ο ΔήμαρχοςΔήμου Ι.Π. Μεσολογγίουεξέφρασε τη στήριξη του στο εγχείρημα της αποκατάστασης και επαναλειτουργίας του Επισκοπείου ενώ ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για τις πρωτοβουλίες που έχειλάβει εκ μέρους του Δήμου στην κατεύθυνσηαυτή μιας και η αξιοποίηση του ιστορικού αυτού κτηρίου θα χαροποιήσει πραγματικά τον λαό, τον κλήρο, τις αρχές της πόλης και του νομού μας. 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου 

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr