Αρχική Αθλητικά Συμμετοχή του τμήματος Ιστιοπλοίας ΑΜΕΑ του ΝΟΜεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συμμετοχή του τμήματος Ιστιοπλοίας ΑΜΕΑ του ΝΟΜεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Από pitkostas

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου συμμετείχε για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ στην κατηγορία Hansa 303, στα πλαίσια του 32ου Athens sailing week  στο Φάληρο, με τoν αθλητή Γιάννη Σταύρου και τον προπονητή του Παναγιώτη Καρελάκη. Ο Γιάννης κατάφερε να πάρει την 7η θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε 19 σκάφη τρέχοντας συνολικά 6 ιστιοδρομίες σε 2 ημέρες. Η επίδοσή του είναι πολύ καλή με δεδομένο ότι είναι ο δεύτερος επίσημος του αγώνας !

Ο Προπονητής του δήλωσε  ότι : αυτό που παρατήρησα και με κάνει πολύ χαρούμενο είναι ότι όλοι οι αθλητές  ζούσαν με πολύ πάθος τον αγώνα και τα έδιναν όλα παρόλη την κούραση τους… υπήρχε φανταστικό κλίμα ανάμεσα στους αθλητές με σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη ο ένας στον άλλον. Περάσαμε καλά, γελάσαμε πολύ και γυρίσαμε γεμάτοι εμπειρίες!!! Ευχαριστούμε πολύ τα αδέλφια μας από τον Ναυτικό Όμιλο  Καλαμάτας (πρόεδρο, προπονητές και τα αλάνια τους αθλητές τους) για την βοήθεια που μας παρείχαν καθώς επίσης και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο  Πατρών που μας βοήθησε στην μεταφορά του σκάφους μας στην Αθήνα. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα!

Το τμήμα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ  είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Blue Mediterraneo» της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που υλοποιείται με χορηγία του Ιταλικού ιδρύματος “Fondazione Terzo Pilastro internationale”.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη, αυτό που στα λόγια εύκολα όλοι λέμε, Αθλητισμός για όλους!

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον Ν.Ο.Καλαμάτας και τον Ι.Ο.Πατρών και συγχαίρει  τον αθλητή μας, παράδειγμα προς μίμηση Γιάννη Σταύρου και τον προπονητή μας Παναγιώτη Καρελάκη.

Το επόμενο αθλητικό μας ραντεβού είναι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας  Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων από 3-8 Ιανουαρίου στη Τουρλίδα, σας περιμένουμε.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr