Αρχική Μεσολογγιτάκια Πρόσκληση σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου

Πρόσκληση σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου

Από pitkostas

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε ειδική τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 26η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Σταυροπούλου 31, 2ος όροφος, Μεσολόγγι 30200), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης,  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ. 67Α του Ν.3852/2010, περί Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής επί των κάτωθι ερωτημάτων:

1.         Τουρλίδα Μεσολογγίου: ποιες οι προθέσεις και ο σχεδιασμός του Δήμου για την αξιοποίηση του τουριστικού ακινήτου, δεδομένου ότι λήγει η 15ετης σύμβαση του επιχειρηματία που το μισθώνει από την ΕΤΑΔ (ερώτηση του  κ.Καρατζογιάννη Νικόλ. – Δημοτ. Σύμβουλος)

2.         MasterPlan Λιμανιού: σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι μελέτες, ποιος ο σχεδιασμός και ποιες οι προθέσεις σας  (ερώτηση της  καςΔασκαλή Όλγας – Δημοτ. Σύμβουλος)

3.         Ύδρευση – Νερό Αιτωλικού (ερώτηση του  κ.Κατσούλη Παναγ. – Δημοτ. Σύμβουλος)

4.         Λειτουργία βιολογικών καθαρισμών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (ερώτηση της  καςΠατρινού Βασιλ. – Δημοτ. Σύμβουλος)

5.         Κοιμητήριο Αγίου Θωμά (ερώτηση της  καςΤσαλαφούτα Ελ. – Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Αγίου Θωμά)

6.         Ασφαλτόστρωση δρόμων εντός οικισμού (5000 m2 περίπου) για την καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση και μετακίνηση των κατοίκων από και προς τις οικίες τους και όχι μόνο των μόνιμων κατοίκων δεδομένου ότι από τους δρόμους αυτούς διέρχονται καθημερινά και οχήματα με προορισμό από και προς την διπλανή κοινότητα Ελληνικά του Δήμου Μεσολογγίου (ερώτηση του  κ.Φραγκούλη Νικ. – Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Φραγκουλαίικων).

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr