Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Προβολή ταινίας στο Τρικούπειο την Παρασκευή 30-9

Προβολή ταινίας στο Τρικούπειο την Παρασκευή 30-9

Από pitkostas

Μετά την περσινή επιτυχημένη έναρξη της ενέργειας ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , 2η χρονιά φέτος, όπου οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αιγίου και του Πύργου,άνοιξαν για μία βραδιά και έγιναν θερινά σινεμά, για να προβάλλουν δύο βραβευμένες ταινίες,του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου.

Ο τερματικός σταθμός  της διαδρομής, η Ι.Π.. του Μεσολογγίου, όπου στο παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ, στο σημερινό Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα προβληθεί η ταινία, του Ζαχαρία Μαυροειδή  “Ο απόστρατος”, παρουσία του σκηνοθέτη.

“Ο απόστρατος” είναι μία ταινία για την κρίση όσο και για την ενηλικίωση! Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο Διεθνές Διαγωνιστικό του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το βραβείο καλύτερου σεναρίου της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου, Ιρις 2020.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Μηνά, Ξένια Καλογεροπούλου, Άκης Σακελλαρίου, Μιχάλης Σαράντης, Θανάσης Ππαγεωργίου, Γιώτα Φέστα, Γιάννης Νιάρρος

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Ι.Π. του Μεσολογγίου, είναι η μοναδική πόλη που επισκέπτεται για 2η φορά, το “Σινεμά ο Σταθμός”!

Η ενέργεια τελεί υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την αρωγή του ΟΣΕ.

Ακολουθήστε την ενέργεια σε Facebook και Instagram, #cinemaostathmos

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr