Αρχική Αθλητικά Ναυταθλητικό Σαββατοκύριακο στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Μεσολόγγι.

Ναυταθλητικό Σαββατοκύριακο στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Μεσολόγγι.

Από pitkostas

KAYAK-CANOE-SUP MARATHON 14 Km & OPEN WATER SWIMMING 4-8 km

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου διοργανώνει  ένα μοναδικό Ναυταθλητικό  σαββατοκύριακο στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 στη Τουρλίδα Μεσολογγίου.

Πιο αναλυτικά το παραπάνω διήμερο θα πραγματοποιηθούν: Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17.00, ο 9ος Κωπηλατικός διάπλους της Λιμνοθάλασσας (με οτιδήποτε κωπήλατο σκάφος,sup, kayak, canoe) και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 09.00 ο 8ος Κολυμβητικός διάπλους.

Τα σημεία και των δύο ναυταθλητικών εκδηλώσεων θα είναι το νησί της Τουρλίδας, το μουσείο Άλατος και ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Τουρλίδας, Αλυκών  και Νήσου Άι Σώστη.

Όσοι θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διασχίζοντας  τμήμα της λιμνοθάλασσας και της ακτογραμμής του Μεσολογγίου με τεράστιο οικολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Επίσης οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επισκεφτούν το νησί του Αι Σώστη με τον ομώνυμο φάρο, το μοναδικό μουσείο Άλατος,να παρατηρήσουν  την πλούσια ορνιθοπανίδα της λιμνοθάλασσας και να απολαύσουν ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, αθλητές, ιδιώτες, μικρούς και μεγάλους.                                                                                                        Θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης τουριστικού καγιάκ για όσους δεν διαθέτουν και θα θέλουν να συμμετάσχουν στο κωπηλατικό διάπλου.

Πληροφορίες στο:  www.nommes.gr

Δηλώσεις συμμετοχής για το Κωπηλατικό στο  [email protected]  και για το Κολυμβητικό  στο  [email protected]

Όλες οι δράσεις θα υποστηρίζονται από το Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!!

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr