Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Μια ακόμηπρωτότυπη και δημιουργική καλλιτεχνική δράση στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου 

Μια ακόμηπρωτότυπη και δημιουργική καλλιτεχνική δράση στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου 

Από pitkostas

Κώστας Λύρος: «Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου μέσα από Διαπολιτισμικές διαδραστικές δράσεις προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να γίνουν ενεργοί δρώντες της πολιτιστικής δραστηριότητας του τόπου μας»

Tην Τετάρτη5 Απριλίουκαι ώρα 17:30 μ.μ.στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου «με λογισμό και μ’ όνειρο», τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, με πρωτοβουλία του Διαμεσολαβητή Ρομά κ. Παναγιώτη Πανόπουλου και της Διαπολιτισμικής Μεσολαβήτριας κ. Μαρίας Καρέτσου θα πραγματοποιήσουν τη δράση«Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση…κι απ’ όπου χαράζει, ως όπου βυθά».

Μέσα από την πρωτότυπη και διαδραστική αυτήδράση, οι μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν έργα χαρακτικής παιδιών και νέων με αναπηρίες και στη συνέχεια να δημιουργήσουν το δικό τους έργο χαρακτικής εμπνευσμένο από την «Έξοδο» του Μεσολογγίου.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr