Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Με απολυτή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση, κι απ’ όπου χαράζει, ως όπου βυθά» στο Μεσολόγγι

Με απολυτή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση, κι απ’ όπου χαράζει, ως όπου βυθά» στο Μεσολόγγι

Από pitkostas

Κώστας Λύρος: «Δράσεις όπως αυτή, διευρύνουν την συνεργασία και την αλληλεπίδρασημεταξύ των κοινωνικώνομάδων του δήμου μας και φανερώνουν το επίπεδο του πολιτισμού και της ευαισθητοποίησης μας»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ηδράση «Διαπολιτισμική Δημιουργική Απασχόληση, κι απ’ όπου χαράζει, ως όπου βυθά», άλλη μία δράση σε συνέχεια των Διαπολιτισμικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας &Πολιτισμού του δήμου μας και τουΠανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια του Προγράμματος «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Κατά τη διάρκεια της δράσης ο εικαστικός- χαράκτης, υπεύθυνος του τμήματος χαρακτικής του ΚΔΑΠ Αμεα ‘Μωβ Πυξίδα’ κ. Παναγιώτης Πριστούρης, ξενάγησε τα παιδιά στην έκθεση όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα χαρακτικής, δημιουργίες παιδιών με αναπηρίες από το ΚΔΑΠ Αμεα ‘Μωβ Πυξίδα’ και στη συνέχεια υλοποιήθηκε εργαστήριοκολλαγραφίας όπου το κάθε παιδί δημιούργησε το δικό του έργο.

Η δράση φιλοξενήθηκε στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου «με λογισμό και μ’ όνειρο», παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικόλαου Καραπάνου, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης &Παραγωγικών Τομέων, Πρόνοιας &Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημητρίου Μπαλαμπάνη, της Προϊσταμένης Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας &Πολιτισμού κ. Ευστρατίας Ζαΐμη και της Προέδρου της ΚοινότηταςΜεσολογγίου κ. Όλγας Δασκαλή.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr