Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Από pitkostas

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε τοπικούς φορείς και συλλόγους για την ενίσχυση του αγώνα του Δικηγορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου κατά της διαφαινόμενης κατάργησης του  Πρωτοδικείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, συνυπογράφοντας το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η αποψίλωση της πόλης μας από πάσης φύσεως διοικητικές υπηρεσίες αφορά όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή.

Για τον λόγο αυτό είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτή του Δικηγορικού Συλλόγου και να εμποδίσουμε τα σχέδια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τα οποία αποτελούν προσβολή για την ιστορική προσφορά της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας, πλήττουν το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής μας και εν τέλει υποβιβάζουν τους δημότες της πόλης μας σε πολίτες β’ κατηγορίας.

Παρακαλούνται οι φορείς της πόλης να επικοινωνούν είτε τη γραμματεία του Συλλόγου (τηλ: 2631025564, e-mail: [email protected]) είτε απευθείας με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πασιόπουλο.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr