Αρχική Ζατζα ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/2 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15/2 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Από pitkostas

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας καλεί να συμμετάσχετε στην κινητοποίηση που έχουν καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου και η ΕΙΝΝΑΑ για την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με κύρια αιτήματα τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας και την αποσύνδεσή του από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο Σύλλογός μας προτρέπει τους συναδέλφους να προχωρήσουν στο κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου οι ίδιοι και οι υπάλληλοί τους να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Η συνεχιζόμενη και συστηματική υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με απώτερο στόχο το κλείσιμό του είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας και η ανακοπή της εξαρτάται άμεσα από τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων της πόλης, με την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή στην κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ      

     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                                     ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr