Αρχική Μεσολογγιτάκια Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την Υγεία

Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την Υγεία

Από Gerasimos Kotsiris

από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτουμεκαι προκειμένου να μας το υπενθυμίζει, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)έχει θεσπίσει την 7η Απριλίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας». Με αφορμή την ημέρα αυτή, αύριο, Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 και από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., θα υλοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρηαπό τις κοινωνικές δομές Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου, αρτηριακής πιέσεως και οξυγόνου από το εξειδικευμένο προσωπικό των δομών καιτη διανομή έντυπουενημερωτικού υλικού, ενώ θα δοθούν οδηγίες για περαιτέρω έλεγχο, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας, λειτουργούν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες:

  • Κέντρο Κοινότητας: 2631363425-431
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο: 2631023192

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr