Αρχική Επικαιρότητα Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου της Α.Ε.Μ. στη Γ΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου

Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου της Α.Ε.Μ. στη Γ΄Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου

Από pitkostas

 Ως Δημότης της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αλλά και ως ένας άνθρωπος που είναι κοντά στον αθλητισμό σε όλη του τη ζωή, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου για την επιτυχή ολοκλήρωση της σεζόν 2022-2023 με την απόκτηση του εισιτηρίου για την Γ’ Εθνική κατηγορία Ποδοσφαίρου. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους παίκτες, προπονητές και διοίκηση και είναι πολλά γιατί αυτό το εγχείρημα κρύβει πάρα πολλές δυσκολίες.  Συνεχίστε να μας δίνετε χαρές!!

           Ως Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος και έχοντας και το πρόσφατο παράδειγμα του Χαρίλαου Τρικούπη στο μπάσκετ οφείλω να επισημάνω ότι είναι επιτακτική  ανάγκη η ΑΕΜ να δώσει τα παιχνίδια της νέας χρονιάς στη φυσική της έδρα και για αυτό υπάρχουν δύο προβλήματα. Το ένα αφορά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και το άλλο στις κερκίδες και συνοδούς χώρους. Θυμίζω ότι η κερκίδα έχει κριθεί ακατάλληλη από το τέλος της προηγούμενης θητείας και η σημερινή δημοτική αρχή κατά την πάγια τακτική της εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια αδρανεί. 

Προτείνουμε :

                  1. Η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου κατόπιν εντολής του αρμοδίου αιρετού να προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο χλοοτάπητα του γηπέδου(μέσω εργολαβίας που τρέχει) ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμος για την αγωνιστική περίοδο.

                  2. Να τρέξει άμεσα η διαδικασία μελέτης αποκατάστασης-ενίσχυσης της υπάρχουσας κερκίδας ενώ ταυτόχρονα να προχωρήσει με διαδικασίες επείγοντος η προμήθεια-τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας στην ανατολική πλευρά του γηπέδου (δίπλα στα προπύλαια, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 1000 άτομα μέχρι να προχωρήσει η επισκευή της υπάρχουσας κερκίδας.

                 3. Να γίνει παρέμβαση για διαμόρφωση ιατρείου γηπέδου με διαμόρφωση χώρου, αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού και μίνι(σύντομη) ανακαίνιση των αποδυτηρίων και κάθε άλλη απαιτούμενη παρόμοια παρέμβαση(περίφραξη κλπ).

                 4. Να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αδειοδότησης (έστω και προσωρινής) του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Όχι άλλες καθυστερήσεις!!

Γραφείο τύπου συνδυασμού

υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου

Σπύρου Διαμαντόπουλου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr