Αρχική Αθλητικά Αθλητικό σωματείο ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Αθλητικό σωματείο ΠΝΟΗ: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Από Gerasimos Kotsiris

Η εξαμελής αποστολή μας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό την Κυριακή 14/4/2024 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας!

Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο που κάθε χρόνο υπάρχουν αθλητές/τριες που αγωνίζονται στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών Κ12-14-16-18-Κ20 και εκπροσωπούν την πόλη μας στο άθλημα του στίβου!

Οι σπρίντερ αθλήτριές μας Κάτια Διαμαντοπούλου, Μαρία Ξηρού & Αγαθή Ντρούκα κατάφεραν όλες τους «να πιάσουν» το όριο βαθμολόγησης (12.14) στο ατομικό τους αγώνισμα 80μ με αντίστοιχους χρόνους 11.38, 11.83 και 11.92.

Η Κάτια πλασαρίστηκε στην 11η θέση σε σύνολο εβδομήντα τεσσάρων αθλητριών!

Την πρώτη του εμφάνιση σε αγωνιστικό επίπεδο έκανε ο αθλητής μας Γεώργιος Ξεσφίγγης στα 80μ με χρόνο 10.46 τερματίζοντας πρώτος στη σειρά του και 12ος στη γενική κατάταξη των τριάντα πέντε αντιπάλων του πιάνοντας επίσης με ευκολία το όριο βαθμολόγησης (11.04)!

Μια καλή προσπάθεια από τον αθλητή μας Σωτήρη Τρίτση στην κούρσα των 1000μ με χρόνο 3.53!

Τα καλύτερα μένουν πάντα για το τέλος γι αυτό και δεν είναι τυχαίο που στο αγωνιστικό πρόγραμμα η σκυταλοδρομία είναι το τελευταίο αγώνισμα!

Η αδρεναλίνη στο ζενίθ στο μοναδικό ομαδικό αγώνισμα του στίβου με τη μαγεία να κρύβεται στην ομαδικότητα και την αλληλεπίδραση!

Οι τρεις αθλήτριές μας μαζί με την αθλήτριά μας Γωγώ Καραπάνου μας χάρισαν μια υπέροχη κούρσα στα 4χ80μ και τερμάτισαν στην 9η θέση με χρόνο 44.46 κατακτώντας με άνεση το όριο βαθμολόγησης που ήταν και ο στόχος μας (48.54)!

Το αθλητικό μας ταξίδι συνεχίζεται… πλούσιο από μαθησιακές εμπειρίες και διδάγματα που σμιλεύουν χαρακτήρες και ανοίγουν δρόμους προς την ενηλικίωση!

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr