Αρχική Αθλητικά Ήττα με παράπονα στη πρεμιέρα για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Ήττα με παράπονα στη πρεμιέρα για τον Αστέρα Μεσολογγίου

Από pitkostas

Δελτίο Τύπου Αστέρα Μεσολογγίου

Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μεσολόγγιου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π. Σ. Αιτωλοακαρνανίας καθώς έχασε με 2-1 από τον Αμβρακικό Λουτρού, παροτι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ο αγώνας διεξήχθει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, το μεσημέρι στο γήπεδο του Λουτρού και έγινε κάτω απο δυσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ολόκληρο το Β’ ημίχρονο έβρεχε, συνεχώς δυσκολεύοντας τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.

Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής δυστυχώς ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σαφαρίκας, ο οποίος στο ντεμπούτο του στην Α’ Κατηγορία εμφανίστηκε αρκετά αγχωμένος με συνέπεια να σφυρίζει συνεχώς υπέρ των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα το πέναλτι που σφύριξε εις βάρος του Αστέρα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν οι παίκτες του Αστέρα αλλά όπως φαίνεται και από τη κάμερα της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα, ήταν σφύριγμα έδρας!! Ιδίως μετά την επίτευξη του γκολ που προηγήθηκε ο Αστέρας, συνεχώς σφύριζε εις βάρος της ομάδας μας, σπρώχνοντας την ομάδας σε θέση άμυνας. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση του καθενός που θα θελήσει να δει ακριβώς τι έγινε στο παιχνίδι. ( Κανάλι e maistros στο YouTube).

Οι παίκτες της ομάδας μας, ,παρόλο που αρκετοί αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα Α’ Κατηγορίας, εμφανίστηκαν αρκετά ώριμο στο παιχνίδι τους, έπαιξαν στα ίσα τη γηπεδούχου ομάδα του Λουτρού και σίγουρα αδικούνται από το αποτέλεσμα. Η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Στο Α’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αμβρακικό Λουτρού να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά ο Αστέρας Μεσολογγίου ήταν αυτός που έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Η γηπεδούχος ομάδας είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε κυρίως μόνο απο στημένες φάσεις να απειλήσει τον Αστέρα Μεσολογγίου.  Όμως, είτε ο Ράπτης είτε οι αμυντικοί καθάριζαν εύκολα τους οποίους κινδύνους και στις αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το γκολ.. Σε δύο περιπτώσεις ευκαιριών,  οι επιθετικοί μας βρέθηκαν απέναντι στον Ζέρβα αλλά δυστυχώς απέτυχαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

21′ Πρώτη ευκαιρία για τον Αμβρακικό Λουτρού, όταν σε κάθετη πάσα μέσα στη περιοχή του Αστέρα, ο Παγώνης έπιασε από καλή θέση ένα χλιαρό σουτ και ενώ φαινόταν εύκολη υπόθεση για τον Ράπτη, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του και πέρασε κόρνερ. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους.

32′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Αστέρα Μεσολογγίου να κερδίζει ένα φάουλ από δεξιά. Εκτελέστηκε από τον Ντίμο με σέντρα μέσα στη περιοχή, ο Σιαμήτρος Β. έπιασε τη κεφαλιά προς τη μικρή περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στον Μανέτα που έπιασε το σουτ, όμως  αποκρούστηκε πάνω στη τελική γραμμή από τον Κοκκώνη, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Ζέρβα, που με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. (47:11 βίντεο)

42΄Νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα Μεσολογγίου να ανοίξει το σκορ όταν ο Ντίμο από το χώρο του κέντρου με ωραία προσπάθεια τροφοδότησε από αριστερά τον Σιαμήτρο Γ., αυτός έξω από τη περιοχή του Αμβρακικού έβγαλε παράλληλη σέντρα, ο Σιαμήτρος Β. με προσποίηση άφησε τη μπάλα για να φτάσει στον Τριώτη που μπήκε στη περιοχή μόνος του απέναντι στο Ζέρβα πλάσαρε, αλλά απέκρουσε ασθενώς το σουτ ο Ζέρβας και στην επαναφορά από το σημείο του πέναλτι ο Σιαμήτρος Β. αστόχησε στο πλασέ του, ψηλά άουτ. (57:22 βίντεο)

Στο Β’ ημίχρονο ξεκίνησε κάτω από βροχή, με το τερέν να είναι γλιστερό και να εμποδίζει τους παίκτες να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Εν τούτοις ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, ισοφαρίστηκε όμως από στημένη φάση και δέχθηκε το δεύτερο γκολ από ένα πέναλτι- φάντασμα του διαιτητή Σαφαρίκα.  Στα τελευταία λεπτά, όλη η ομάδα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήλθε πότε. Παρόλο αυτά, θεωρούμε ότι η προσπάθεια των νεαρών μας παικτών ήταν εξαιρετική και συνεχίζουμε κοιτάζοντας τον επόμενο αγώνα που ακολουθεί στην έδρα μας.

56΄ΓΚΟΛ και 0-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον νεαρό Μαυραγάνη. Σε προσπάθεια επίθεσης του Αστέρα, ο Σιαμήτρος από αριστερά ταλαιπώρησε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε πάσα στον Μαυραγάνη, ο οποίος ανάμεσα κέντρου και μεγάλης περιοχής του Αμβρακικού Λουτρού έπιασε ευθύβολο δυνατό σουτ. Η τροχιά της μπάλας άλλαξε πορεία από κόντρα που έβαλε ο αμυντικός των γηπεδούχων, αιφνιδιάζοντας τον Ζέρβα που αν και βρέθηκε στη πορεία της μπάλας, δεν μπόρεσε να αποκρούσει και κατέληξε στα δίχτυα του. (1:25:01 βίντεο)

69′ ΓΚΟΛ για τον Αμβρακικό Λουτρού και 1-1 με σκόρερ τον Κοκκώνη. Σε κόρνερ που κέρδισε από αριστερά η γηπεδούχος ομάδα, εκτελέστηκε μες στη περιοχή του Αστέρα Μεσολογγίου και ο σκόρερ προλαβαίνοντας τους αμυντικούς της ομάδας μας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. (1:38:01 βίντεο)

76′ ΓΚΟΛ και ανατροπή του σκορ για τον Αμβρακικό Λουτρού με 2-1. Σε φάση που ξεκίνησε από αριστερά για τους γηπεδούχους, βγήκε παράλληλη πάσα σταδεξιά όπου Μαστροκώστας και Παγώνης διεκδίκησαν τη μπάλα, με τον επιθετικό των γηπεδούχων μα πέφτει εύκολα κάτω και τον διαιτητή χωρίς δισταγμό να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παγώνης και ξεγέλασε τον Ράπτη πετυχαίνοντας το τελικό σκορ. (1:44:17 βίντεο)

Δυστυχώς η διαιτησία του κ Σαφαρίκα δεν στάθηκε στο ύψος του, αρκετά καλοί όμως ήταν οι επόπτες κ κ. Βλαχοδήμος και Κουτρουμάνος.

Αστέρας Μεσολογγίου: ( Ν. Σταμάτης) Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ. ( λ.τ 70′ Μαστροκώστας), Ανδρωνάς ( 85′ Καπάιος), Μανέτας, Μαυραγάνης ( λ.τ. 85′ Ελένης), Ντελής (58′ Ρονάλντο),Καπάι, Τριώτης, Ντίμο, Σιαμήτρος Β.

Στον πάγκο ήταν επίσης οι : Γρίβας, Μουζακίτης και Πανόπουλος

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr