Αρχική Αθλητικά Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας Αστέρας Μεσολογγίου με τους Άτλαντες Αγρινίου

Φιλικές αναμετρήσεις της Ακαδημίας Αστέρας Μεσολογγίου με τους Άτλαντες Αγρινίου

Από pitkostas

πηγή ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Φιλικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, το πρωί, στο Μεσολόγγι ανάμεσα στην Ακαδημία Αστέρας Μεσολογγίου και την Ακαδημία Άτλαντες Αγρινίου.

Δόθηκε η ευκαιρία στους μεν μικρούς μας ποδοσφαιριστές να αγωνισθούν για πρώτη φορά φέτος σε ποδοσφαιρικό αγώνα και να συναγωνιστούν με συνομίληκους αθλητές, στους δε προπονητές να δουν τους ποδοσφαιριστές τους εν δράσει, σε μια ηλιόλουστη ημέρα με ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, τα τιμήματα που αγωνίστηκαν στους φιλικούς αγώνες ήταν τα Κ12,  Κ10 και τα Κ8 με το σκορ των αγώνων να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές εντυπωσίασαν σε όλες τις Κατηγορίες δείχνοντας την σπουδαία δουλειά που επιτελούν οι προπονητές μας στην Ακαδημία μας.

Αξίζει να αναφερθεί η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου, γονείς και συγγενείς , που παρακολούθησαν όλους τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις West Sports Center.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς, τους μικρούς μας αθλητές αλλά και την ακαδημία Άτλαντες Αγρινίου και αναμένουμε προσεχώς τους επόμενους φιλικούς αγώνες της Ακαδημία μας.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr