Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Το Σαββατοκύριακο 1&2 Απριλίου το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ «Αγώνας Ελευθερίας» στο Αιτωλικό

Το Σαββατοκύριακο 1&2 Απριλίου το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ «Αγώνας Ελευθερίας» στο Αιτωλικό

Από pitkostas

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ, όρθιας σανιδοκωπηλασίας και κυματολίσθησης με σανίδα, σε συνεργασία με το Ναυτικό όμιλο Μεσολογγίου το Σαββατοκύριακο 1&2 Απριλίου διοργανώνει το 8ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κάνοε-Καγιάκ μεγάλων αποστάσεων «Αγώνας Ελευθερίας» στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου 2023 του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και είναι αφιερωμένο στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» και τον αγώνα τους για την Ελευθερία.

Ο στίβος του πανελληνίου πρωταθλήματοςθα λάβει χώρα στο θαλάσσιο χώρο της δυτικής παραλίας του Αιτωλικού όπου οι συνοδοί των αθλητών θα μπορούν να απολαύσουν τη θέα και το τοπίο και παράλληλα  τον παράκτιο δρόμο που διέρχεται από εκεί.             

Ειδικότερα, 200 περίπου αθλητές, όλων των κατηγοριών, από 25 σωματεία της Ελλάδας θα αγωνιστούν στα 5000μ,2000μ και 1000μ.αντίστοιχα σε ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο που σχηματίζει η λιμνοθάλασσα και που θα συναρπάσει το κοινό. 

Το Πρόγραμμα των Αγώνων αναλυτικά:

Σάββατο

  • Ώρα 16.00- 18.00 «Προπονήσεις – Δοκιμαστικά»

Κυριακή

  • Ώρα 9:30  «Έναρξη Τελικών»
  • Ώρα 14:00 «Απονομές Βραβείων»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr