Αρχική MPhotoAlbum Το Μεσολόγγι μέσα απο το φακό του Κωνσταντίνου Λάιου !!

Το Μεσολόγγι μέσα απο το φακό του Κωνσταντίνου Λάιου !!

Από pitkostas

Γνωρίζοντας τον Κωνσταντίνο

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Λάιος κατάγομαι και διαμένω στο Αγρίνιο. Είμαι 24 ετών ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και το βίντεο. Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μου άρεσαν οι φωτογραφικές μηχανές. Αλλά, ας το πάρουμε από την αρχή όταν όλο αυτό ξεκίνησε τελείως ερασιτεχνικά περίπου πριν 3 χρόνια όταν σιγά σιγά ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες με το κινητό μου.. περπατούσα στο δρόμο και έψαχνα “κάδρα” να αποτυπώσω. Αυτό συνεχίστηκε ώσπου αποφάσισα να πάρω την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή τύπου Dslr. Εκεί ξεκίνησε όλο το ταξίδι μου στην φωτογραφία.. αυτοδίδακτος λοιπόν μέσα από δεκάδες βίντεο με συμβουλές και tips στο ίντερνετ κάθε μέρα να προσπαθώ για το καλύτερο!!! 

Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και να περπατώ μέσα σε δρόμους, σοκάκια και στη φύση με την φωτογραφική μου μηχανή στο χέρι και να αποτυπώνω ότι μου κάνει το κλικ. Ύστερα, πήρα το πρώτο μου Drone όπου και με έχει κερδίσει.. τα πάντα από ψηλά είναι τελείως διαφορετικά!!! 

Στο κομμάτι του βίντεο μπήκα το 2020 όπου και ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο και στο YouTube κανάλι (TripVlog’s Kostas Laios)… Μου αρέσει πολύ να δείχνω στον κόσμο την καθημερινότητα και τους τόπους που ζούμε με μια διαφορετική ματιά αποτυπώνοντας τα με φωτογραφίες και βίντεο.

Όσο αφορά το επαγγελματικό κομμάτι έχει ξεκινήσει ήδη ένα νέο κεφάλαιο όπου προσφέρουμε υπηρεσίες φωτογραφίας & βίντεο επίγεια και εναέρια για οτιδήποτε θέμα (εκδηλώσεις, μυστήρια, φωτογραφίσεις κ.λπ).

 Υλικό και πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω social media.

🔸Social Media

⚫Instagram: https://www.instagram.com/konstantinos__laios_/

⚫Facebook:

https://m.facebook.com/tripvlogskostaslaios/?ref=bookmarks

⚫ YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCtvaxfmQF6jexpMBiOR_xQQ?app=desktop

ℹ️ Email επικοινωνίας: [email protected]

DCIM\101MEDIA\DJI_0427.JPG
DCIM\101MEDIA\DJI_0248.JPG
DCIM\101MEDIA\DJI_0127.JPG

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr