Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Από messolonghim

Μια γιορτή της Χορωδιακής Μουσικής, που θα συνεπάρει το μουσικόφιλο κοινό

Το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνει το 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο Θεσμό που ξεκίνησε το 2016 και μετά από μια ολιγόχρονη παύση  λόγω της πανδημίας επανέρχεται φέτος με χορωδίες από πολλά μέρη της Ελλάδας χαρίζοντας στο κοινό ξεχωριστές βραδιές και εορταστική διάθεση που συνάδει πλήρως με τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό του Ιουνίου.

Ειδικότερα, το Σάββατο θα εμφανισθούν η Χορωδία των εκπαιδευόμενων νέων του Παναγία Ελεούσα με μαέστρο την κα Ευσταθία Γρέντζελου, η Χορωδία «Έρκυνα» Λειβαδιάς με μαέστρο τον κ. ΤοντόρΚαμπακτσίεφ και η Χορωδία του Πνευματικού μας Κέντρου με μαέστρο τον κ. Σπύρο Χολέβα.

Την Κυριακή η Μικτή  Χορωδία «Απόλλων» Πατρών με μαέστρο τον κ Θεμιστοκλή Δράμη, η «Πυθαγόρειος Αρμονία 2017» από την Χαλκίδα με μαέστρο τον κ. Γιώργο Κοκκίνη και η μικτή Χορωδία Βουνιατάδων Κέρκυρας με μαέστρο τον κ. Σπύρο Μπόχαλη όπου θα προηγηθεί και ένα καλωσόρισμα από την μικτή χορωδία του Πνευματικού Κέντρου.                    

Το εν λόγω διήμερο σηματοδοτεί την αρχή των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου που πρόκειται να συνεχιστούν με ένα αισθητά αναβαθμισμένο πολιτιστικό πρόγραμμα που έρχεται να επισφραγίσει την πολιτισμική αναβάθμιση που συντελέστηκε κατά τα τελευταία έτη.

Το Μεσολόγγι, η Ιερή μας Πόλη, της ιστορίας, των γραμμάτων και των τεχνώνυπήρξε πάντοτε και συνεχίζει να είναι μια ποιοτική και «φωτεινή» εστία πολιτισμικής δραστηριότητας.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr