Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να καινοτομεί !

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου συνεχίζει να καινοτομεί !

Από messolonghim

Προτείνει φέτος την ειδικότητα “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου” με νέο πιλοτικό πρόγραμμα.

Το ΔΙΕΚ Μεσολογγίου φέτος προτείνει την ειδικότητα “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου”, η οποία θα λειτουργήσει με νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα περιέχει νέα μαθήματα και έχει δημιουργηθεί με συνεργασία με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών (ΠΜΣ) της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών». Το ΠΜΣ, υπό τη διεύθυνση και επιστημονική εποπτεία του καθηγητή χειρουργικής της Γ’ πανεπιστημιακής χειρουργικής κλινικής «Ατικόν» κ. Πικουλή Εμμανουήλ, έχει από κοινού υπογράψει εκπαιδευτικό μνημόνιο συνεργασίας με το Δ.ΙΕΚ Αργους, το οποίο είχε το συντονισμό της σύνταξης του νέου οδηγού κατάρτισης.

Μια ακόμη καινοτομία του προγράμματος, είναι ότι τα θεωρητικά μαθήματα και το θεωρητικό μέρος των μεικτών μαθημάτων μπορούν να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με τη μέθοδο της σύγχρονης εκπαίδευσης και κατάρτισης, ενώ τα εργαστηριακά μαθήματα και το εργαστηριακό μέρος των μεικτών μαθημάτων, καθώς και όλες οι εξετάσεις, υλοποιούνται δια ζώσης, στα εργαστήρια και σε χώρους εργασίας.

Μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας τον πλήρη Οδηγό κατάρτισης, της ειδικότητας (https://iekmesol.gr/publicity/oi-nees-eidikotites-diek-mesologg)

Υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης επιλογής έχουν οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς ηλικιακό όριο, μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023. Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.gr

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ Βιοπληροφορικής
Φυσικός-Προγ/στής ΗΥ, MSc ICT in Ed.

Τέρμα Σπύρου Τρικούπη, 302 00 Μεσολόγγι
Τ : 26310 50101, F : 26310 22014
www: www.iekmesol.gr ~ email: [email protected]

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr