Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Τοξική η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής – Όλγα Δασκαλή

Τοξική η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής – Όλγα Δασκαλή

Από messolonghim

ιαβάζοντας την από 27-12-2022 καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας κατά της δημοτικής αρχής, δηλώνω απερίφραστα ότι κάθε ενέργεια βίας – λεκτικής ή σωματικής – είναι καταδικαστέα! Καταδικαστέα επίσης είναι και η αποσιώπηση ή η ανοχή αυτών των περιστατικών.

Ο τρόπος με τον οποίο διάλεξε η δημοτική αρχή να πορευτεί όλη αυτή την τετραετία έχει φέρει όλο το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών του Δήμου μας, στα όριά του. Η ασέβεια, η απαξίωση, η αντιδεοντολογική συμπεριφορά, οι φωνασκίες, η άσκηση πίεσης, οι παράλογες εντολές δηλητηριάζουν το εργασιακό περιβάλλον δημιουργώντας συνθήκες τοξικές στις οποίες ένας εργαζόμενος δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί υπάλληλοι του Δήμου μας ψάχνουν να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, ενώ κανένας δεν διαλέγει να έρθει στον Δήμο μας. Ούτε τυχαίο είναι που τρεις υπάλληλοι παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκαν στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, με πίεση. Να μην αναφερθώ στις παραιτήσεις συνεργατών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά. Ο Δήμος μας έχει να αντιμετωπίσει πλειάδα άλυτων ουσιαστικών θεμάτων που μόνο με σύμπνοια και συνεργασία μπορούν να δρομολογηθούν.

Όλγα Δασκαλή

Δικηγόρος

Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

“Ισχυρός Δήμος – Δυνατές Κοινότητες – Ευημερία Πολιτών”

Όλγα ΔασκαλήΔικηγόροςΜάνας, Μεσολόγγι                                              +306978539302

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr