Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Την Κυριακή στο Μεσολόγγι η εκδήλωση «Ποιητές της Λιμνοθάλασσας»

Την Κυριακή στο Μεσολόγγι η εκδήλωση «Ποιητές της Λιμνοθάλασσας»

Από messolonghim

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 και  ώρα 20:30 στον Κήπο Μουσείου Σπυρίδωνος και Χαριλάου Τρικούπη μέσα στην καλοκαιρινή νυχτιά θα λάβει χώρα μια μαγική εκδήλωση με Απαγγελία στίχων ΜεσολογγιτώνΠοιητών, Μουσική απόδοση μελοποιημένων ποιημάτωνκαι έκθεσηποιητικώνσυλλογώνμε τίτλο «Ποιητές της Λιμνοθάλασσας».

Την εκδήλωση συνοργανώνουνο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, το Πνευματικό κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και το  Περιοδικό «Ούριος Ανέμος», τιμώντας την επέτειο των  80 χρόνων από το θάνατο των Κ. Παλαμά και Μ. Μαλακάση.

Το Μεσολόγγι, γενέθλια γη σημαντικών ποιητών, όπως ο Κωστής Παλαμάς, ο Μιλτιάδης Μαλακάσης, ο Γεώργιος Δροσίνης είναι σημείο αναφοράς για την ελληνική ποίηση που παρουσιάζει μεγάλη ποιητική δραστηριότητα ακόμη και στις μέρες μας.

Ομιλητέςστην εκδήλωση θα είναι οι Παντελής Μπουκάλας Ποιητής – Δημοσιογράφος και ο Αντώνιος Σκιαθάς Ποιητής – Προέδρος του «Γραφείου Ποιήσεως» Πατρών. Ενώ θα συμμετάσχουνεκπρόσωποι του Ιδρύματος Κωστή Παλαμά, το Μουσείο Γεωργίου Δροσίνη και η Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr