Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Από pitkostas

του Δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προσκλήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χρήστου Βούρβαχη καθώς και του Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. ΕυστράτιουΠετράκη.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο καθορισμός δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, ο έγκαιρος εντοπισμός σημείων τα οποία χρήζουν παρεμβάσεων, η εκτίμηση του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και η ενημέρωση των Προέδρων των Κοινοτήτων που ανέλαβαν πρόσφατα θητεία.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επιπλέον οι Αντιδήμαρχοι Λάμπρος Δαλάρης, Μιχάλης Μπιλάλης, Γιάννης Πασπαλιάρης, Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας και Σωτήρης Φαράντος, Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωπος του Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, ο Δασάρχης Μεσολογγίου, ο Προϊστάμενος της Πολικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο Πρόεδροι ΤΟΕΒ, εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr