Αρχική Μεσολογγιτάκια Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Από pitkostas

Συνάντηση είχε χθές, ημέρα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη  και την  Κατερίνα Πατσογιάννη συντονίστρια ενημέρωσης και πληροφόρησης, αμφότεροι μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής Κρατικής Αρωγής. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου και  συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν  τις επιπτώσεις στην περιοχή μας από φυσικές καταστροφές και την θωράκιση του δήμου μας, τα έργα του προγράμματος “Α. Τρίτσης”, την ενίσχυση με προσωπικό του Δήμου καθώς και  άλλα τοπικά προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και αναζητήθηκαν τρόποι ώστε το Υπουργείο να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Ο κ. Σταυριανουδάκης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου και συνολικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την οποία θεωρεί «βασικό πυλώνα» για την ανάπτυξη της χώρας  και το επόμενο διάστημα θα εστιάσει στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους δήμους όπως ενίσχυση του προσωπικού, παιδεία, υγεία κ.α

Τον κ. Σταυριανουδάκη συνόδευαν και παραβρέθηκαν στη συνάντηση   ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας Γεώργιος Σακκαρέλης, Πρόεδρος της Δημ.Το Μεσολογγίου Λάμπρος Κοντομήτσος, ο Προέδρος Δημ.Το Ναυπακτίας Νικηφόρος Μακκός καθώς και ο πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία, Θανάσης Παπαθανάσης.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr