Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΙΚΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ, MESSOLONGHI BY LOCALS, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΙΚΑΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ, MESSOLONGHI BY LOCALS, ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Από pitkostas

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 16/01/2023

ΠΡΟΣ: κα. Βικάτου Ολυμπία
Προϊσταμένη Αρχαιολογικής υπηρεσίας
Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας

Αγαπητή κα. Βικάτου,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια για την ανάδειξή σας ως Πρόσωπο της Χρονιάς στην κατηγορία Πολιτισμός στον σχετικό ετήσιο διαγωνισμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Πρόκειται για μια διάκριση που έρχεται ως επισφράγισμα αναγνώρισης του καθημερινού σας αγώνα για την προστασία και την ανάδειξη των αρχαιολογικών μνημείων της περιοχής μας, καθώς και της καθοριστικής συμβολής σας στη δημιουργία του Ξενοκράτειου Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με το ίδιο σθένος τη σημαντική προσφορά σας στον τόπο μας και να έχετε πολλές, αναλόγου διαμετρήματος επιτυχίες στο μέλλον.

ΠΡΟΣ: Ομάδα Εθελοντών
«Messolonghi by Locals – Το Μεσολόγγι των Ντόπιων»

Αξιότιμες κυρίες,
Αξιότιμοι κύριοι,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας στην κατηγορία «Πολιτισμός – Ομάδα» στην εκδήλωση Πρόσωπα της Χρονιάς της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια ορμή και ζωντάνια την προσπάθειά σας για την ανάδειξη των ομορφιών και των παραδόσεων του τόπου μας τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους μόνιμους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Μεσολογγίου.

ΠΡΟΣ:  κ. Λουκόπουλο Βασίλη
Πρόεδρο και Διευθ. Σύμβουλο Επιστημονικού Πάρκου Πατρών

Αξιότιμε κ. Λουκόπουλε

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια για την απόσπαση του βραβείου «Τιμής Ένεκεν» κατά τη φετινή εκδήλωση Πρόσωπα της Χρονιάς της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Η βράβευσή σας αποτελεί επάξια αναγνώριση του υψηλού επιπέδου έργου του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών εδώ και 2,5 δεκαετίες. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε στον ίδιο δρόμο με ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr