Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Στο Μεσολόγγι η Χορωδία του Morgan State University για μια μοναδική συναυλία

Στο Μεσολόγγι η Χορωδία του Morgan State University για μια μοναδική συναυλία

Από Gerasimos Kotsiris

Η διάσημη Χορωδία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου MorganState επισκέπτεται το Μεσολόγγι για μια μοναδική συναυλία με τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Μεσολογγίου τη Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 στις 21:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Λιμανιού (Είσοδος Ελεύθερη).

Το Πανεπιστήμιο Morgan State βρίσκεται στη Βαλτιμόρη της Πολιτείας Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η Χορωδία έχει εμφανιστεί στη χώρα της καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων όλων των ηπείρων εκτός από την Ανταρκτική. Συνεργάζεται με πολλές κορυφαίες ορχήστρες των Ηνωμένων Πολιτειών όπως η New York Philharmonic Orchestra, η Lincoln Center Jazz Orchestra, η Los Angeles Philharmonic, κ.α.

Μερικές από τις πιο ιστορικές εμφανίσεις της είναι στο Carnegie Hall, στο Lincoln Centre και στον Λευκό Οίκο, και συμπεριλαμβάνουν συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες όπως η Jessye Norman και ο Bobby McFerrin.

Το ρεπερτόριο της εκτείνεται από την κλασική έως τη γκόσπελ μουσική. Οι χορωδοί του Morgan State University και της Δημοτικής Χορωδίας της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπόσχονται να μας χαρίσουν μια μαγευτική βραδιά Χορωδιακής Μουσικής!

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr