Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις “Σινεμά ο Σταθμός”: Mε τερματικό σταθμό το Μεσολόγγι στο “Τρικούπειο”, “ο Απόστρατος”!

“Σινεμά ο Σταθμός”: Mε τερματικό σταθμό το Μεσολόγγι στο “Τρικούπειο”, “ο Απόστρατος”!

Από pitkostas

Δύο ιστορικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί άνοιξαν και ένα παλιό μηχανοστάσιο ακολουθεί για μία μόνο βραδιά  υποδέχονται ξεχωριστές ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

 Μετά την περσινή επιτυχημένη έναρξη της ενέργειας ΄΄Σινεμά ο Σταθμός΄΄ , 2η χρονιά φέτος, όπου οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αιγίου και του Πύργου,άνοιξαν για μία βραδιά και έγιναν θερινά σινεμά, για να προβάλλουν δύο βραβευμένες ταινίες,του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου.Ο τερματικός σταθμός  της διαδρομής, η Ι.Π.. του Μεσολογγίου, όπου στο παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ, στο σημερινό Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 θα προβληθεί η ταινία, του Ζαχαρία Μαυροειδή  “Ο απόστρατος”, παρουσία του σκηνοθέτη.

“Ο απόστρατος” είναι μία ταινία για την κρίση όσο και για την ενηλικίωση! Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο Διεθνές Διαγωνιστικό του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το βραβείο καλύτερου σεναρίου της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου, Ιρις 2020.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαίρη Μηνά, Ξένια Καλογεροπούλου, Άκης Σακελλαρίου, Μιχάλης Σαράντης, Θανάσης Ππαγεωργίου, Γιώτα Φέστα, Γιάννης Νιάρρος

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Ι.Π. του Μεσολογγίου, είναι η μοναδική πόλη που επισκέπτεται για 2η φορά, το “Σινεμά ο Σταθμός”!

Η ενέργεια τελεί υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την αρωγή του ΟΣΕ.

Ακολουθήστε την ενέργεια σε Facebook και Instagram, #cinemaostathmos

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr