Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Σε αποκριάτικους ρυθμούς και  το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Μεσολόγγι – Όλες οι εκδηλώσεις

Σε αποκριάτικους ρυθμούς και  το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς το Μεσολόγγι – Όλες οι εκδηλώσεις

Από pitkostas

Κούλουμα στο Λιμάνι σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με τον Παναγιώτη Λάλεζα

Το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2023 θα κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.Η πόλη μας κινείται σε ρυθμούς αποκριάς και  πλήθος δράσεων θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου έρχονται τα  «Παιχνίδια χωρίς Τσίνορα» με τη συμμετοχή των δημοτικών Σχολείων Μεσολογγίου, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων – Τρελά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους». 150 παιδιά δημοτικών σχολείων του δήμου μας θα καταθέσουν το γέλιο και τη συνεργασία τους και θα μας μεταδώσουν τη χαρά τους.

Συμμετέχουν:

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 6ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου

Το Α’ ΚΔΑΠ Μεσολογγίου

Το ΚΔΑΠ Μαθητούπολη Μεσολογγίου

”Τα λιοντάρια” (ανεξάρτητη ομάδα παιδιών)

Επίσης την ίδια ημέρα, Σάββατο 25/02 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μεσολόγγι έχεις ταλέντο».

Οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους, συμμετέχει η σχολή Bailarte»

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 θα εντυπωσιάσει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, με ώρα εκκίνησης 16.30 μμ.  ενώ  η Συναυλία του συγκροτήματος «LosCubaneros» στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη (ώρα έναρξης 19:30) θα ξεσηκώσουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η μεγάλη γιορτή της Αποκριάς ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 27/02  και ώρα 10:00 π.μ με παραδοσιακά Κούλουμα στο χώρο του Λιμανιού Μεσολογγίου  και την μεγάλη συναυλία του Παναγιώτη Λάλεζα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι!

Εκ του ΓραφείουΕπικοινωνίαςΔήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr