Αρχική Επικαιρότητα Παρέμβαση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ΙΠ Μεσολογγίου σχετικά με το πεζόδρομο.

Παρέμβαση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου ΙΠ Μεσολογγίου σχετικά με το πεζόδρομο.

Από pitkostas

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου θα ήθελε να σας επιστήσει την προσοχή στο πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά την ασφάλεια των δημοτών και των καταναλωτών της πόλης μας σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους.

Έχει παρατηρηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα ότι πολλά από τα μηχανοκίνητα δίκυκλα ντελίβερι καταστημάτων εστίασης και ταχυμεταφορών δεν δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στον Κ.Ο.Κ., κινούμενα ανάποδα με ταχύτητες άνω του επιτρεπόμενου ορίου και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας και σε πεζόδρομους, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα οδηγών και διερχομένων.

Παράλληλα έχει πυκνώσει το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης Ι.Χ. οχημάτων σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και ειδικά στη Λ. Βύρωνος και στο στενό Λούβρου, αλλά και σε κεντρικούς πεζόδρομους όπως είναι η Χ. Τρικούπη και η Ραζηκότσικα.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα ώστε να υπάρξει συστηματική αντιμετώπιση τέτοιων παραβάσεων από τη δημοτική αστυνομία και να τηρηθεί η κυκλοφοριακή τάξη ενόψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, πριν βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να θρηνήσουμε θύματα.

Σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί στα Μ.Μ.Ε. προς ενημέρωση των καταστηματαρχών εστίασης, στους οποίους ανήκουν – ως επί το πλείστον – τα οχήματα, και κατ’ επέκταση των υπόλοιπων επιχειρηματιών και των καταναλωτών και επίσης θα κοινοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας προκειμένου αυτή να επιληφθεί σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της.

Εν αναμονή των ενεργειών σας.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr