Αρχική Αθλητικά Νικηφόρο ξεκίνημα στο Αγρίνιο, συνεχίζει στο Κύπελλο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Νικηφόρο ξεκίνημα στο Αγρίνιο, συνεχίζει στο Κύπελλο ο Αστέρας Μεσολογγίου

Από pitkostas

Με το δεξί μπήκε στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Αστέρας Μεσολογγίου καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Καμαρούλας με 0-2  για τον Α’ γύρο του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ωραίες καιρικές συνθήκες τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022, το μεσημέρι, στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Αστέρας Μεσολογγίου έφυγε με τη νίκη από το Αγρίνιο, συνεχίζοντας στο θεσμό του Κυπέλλου και δείχνοντας έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο. Οι παίκτες παίζοντας αποφασιστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κατάφεραν να νικήσουν μία αξιόμαχη ομάδα, αυτή του Αστέρα Καμαρούλας, κυρίως όμως έδειξαν ότι οι τελευταίες απουσίες- εξελίξεις δεν πτόησαν τη ψυχολογία τους και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο Α’ ημίχρονο, τα πρώτα 15′ λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες, ο Αστέρας Μεσολογγίου προσπάθησε στη συνέχεια να πάρει τα ηνία του αγώνα, δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ και τελικά προηγήθηκε προς το τέλος του ημιχρόνου στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια με 0-1. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Καμαρούλας προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά η πολύ καλή και σταθερή απόδοση του τερματοφύλακά μας Χ. Ράπτη, έδινε ασφάλεια και σιγουριά στα μετόπισθεν.

38′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Σιαμήτρο Β. και 0-1! Αλλάζοντας αρκετές πάσες έξω από τη περιοχή των γηπεδούχων, οι Ντίμο, Μαυραγάνης , Καπάι και Σιαμήτρος Β., ο τελευταίος έγινε αποδέκτης της σέντρας από αριστερά του Καπάι και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσούλη που βρέθηκε εκτός θέσεως.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, κατάφερε να πετύχει το 0-2 γρήγορα και μετά δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με μακρινές ψιλοκρεμαστές μπαλιές να δημιουργήσουν υπόνοια ευκαιριών, αλλά όλες ήταν εύκολη λεία για την άμυνά μας. Έτσι χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα στο Β’ ημίχρονο η ομάδας μας συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλου και ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία.

60′ ΓΚΟΛ και 0-2 με σκόρερ τον Τριώτη! Ο Μαυραγάνης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Τριώτη απέναντι στο Κατσούλη, πλασάροντας εύστοχα για το τελικό 0-2.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Προβίδα- Τάκου και Βλαχοδήμου.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Ν. Σταμάτης) Ράπτης, Παπασπύρος, Σιαμήτρος Γ.(60′ Μαστροκώστας), Μανέτας, Κυρίτσης, Μαυραγάνης, Ντελής (60′ Καπάιος), Καπάι (85′ Ελένης), Σιαμήτρος Β. (75′ Ανδρωνάς),  Ντίμο και Τριώτης .

Επίσης στο πάγκο ήταν οι Γρίβας και Αγγελάκης.

Αστέρας Καμαρούλας: (Βραχωρίτης) Κατσούλης, Αριστόπουλος, Ζαμπάρας, Γεροχρήστος, Προβίδας, Καρέλης, Σαμψώνας, Πετρονικολός, Μήκας, Γρίβας και Ζαρέντης

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr