Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Μοναδικές Μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο πλαίσιο της ΕυρωπαϊκήςΓιορτής της Μουσικής

Μοναδικές Μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου στο πλαίσιο της ΕυρωπαϊκήςΓιορτής της Μουσικής

Από pitkostas

Με μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου δηλώνει και φέτος παρόν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Ειδικότερα την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:00 το απόγευμα μουσικές μελωδίες θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης».

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου απευθύνει κάλεσμα στους μουσικούς συλλόγους του Δήμου Μεσολογγίου να λάβουν μέρος στη δράση «Μουσική στους δρόμους» συμμετέχοντας με ελεύθερα μουσικά αποσπάσματα στην 24η «Ευρωπαϊκή  Γιορτή της Μουσικής 2023».

Για δήλωση συμμετοχών μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26310  27268

Έπειτα στις 8:00 το απόγευμα θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση στον αίθριο χώρο της Οικίας Τρικούπη με JAZZ και Ελληνική Μουσική από τη Φιλαρμονική του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου «Χρήστος Καψάλης» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημητρίου Τσιάντα .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν ομιλίες από τηνDr Αναστασία Σαμαρά Κρίσπη, δικηγόρος Αθηνών, Πρόεδρος του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών καθηγητή Ηλ. Κρίσπη, όπου θα αναφερθεί στον Χαρίλαο Τρικούπη τον επιφανέστερο εκσυγχρονιστή Έλληνα πολιτικό και τον κ. Χαράλαμπο ΜάνεσηΠρέσβης ε.το οποίος θα μας μιλήσει για τον διπλωμάτη και πολιτικό Χαρίλαο Τρικούπη που σφράγισε με το έργο του τις εξελίξεις του 19ου αιώνα στην πατρίδα μας.Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr