Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (πλησίον ΟΤΕ)

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (πλησίον ΟΤΕ)

Από pitkostas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για αίμα. Το Τμήμα Αιμοδοσίας για την κάλυψη των αναγκών που υπολογίζονται ως αυξημένες το επόμενο διάστημα λόγω των εορτών χρειάζεται την βοήθεια μας.Την Κυριακή 11/12/2022 σας καλούμε στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου (πλησίον ΟΤΕ) όπου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, από τις 9.00 π.μ. μέχρι 1.30 μ.μ..

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο τηλέφωνο: 6979418124- Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα για την πρόληψη από COVID-19- Να έχετε μαζί την αστυνομική σας ταυτότητα και να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ.Οργάνωση: Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”-Τμήμα Αιμοδοσίας, Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου.
Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή! Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας ΜεσολογγίουΗ ΠρόεδροςΌλγα Δασκαλή

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr