Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Κύριε Μπρούμα σας απευθύνομαι επώνυμα και δημόσια – Όλγα Δασκαλή

Κύριε Μπρούμα σας απευθύνομαι επώνυμα και δημόσια – Όλγα Δασκαλή

Από pitkostas

Στη ζωή μου έχω μάθει να μην λειτουργώ με φήμες, κουτσομπολιά και υπονοούμενα. Έχω μάθει να διαλέγω τις πηγές της πληροφόρησης μου, να διακρίνω τα σχόλια από την είδηση και φυσικά να ελέγχω από που προέρχεται μια είδηση-πληροφορία.

Επίσης έχω μάθει να απευθύνομαι επώνυμα και όταν δεν γνωρίζω κάτι να ρωτάω.

Απευθύνομαι λοιπόν επώνυμα στον κύριο Μπρούμα και τον καλώ να συμβάλλει στον πολιτικό πολιτισμό αυτού του τόπου απεμπολώντας συνήθειες που μας βαλτώνουν. Οι φήμες και τα υπονοούμενα επιτρέψτε μου κύριε Μπρούμα να πιστεύω ότι δεν είναι για την πολιτική αλλά για συζητήσεις μεταξύ φίλων στα καφέ της πόλης.

Όσον αφορά την ενασχόλησή μου με τα κοινά του Δήμου μας, χρόνια τώρα έχω επιλέξει να συνεργαστώ με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινή στρατηγική για το πώς μπορούμε να κάνουμε άλμα γρηγορότερο από την φθορά. Με πολλή χαρά κάθε μέρα γνωρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας σε όλες τις Κοινότητες, το οποίο είναι αξιόλογο και με πολλές δυνατότητες. Πολλοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι συμπλέουν με τις απόψεις μας.

Η πρόθεσή μας να ασχοληθούμε με την πολιτική ζωή του τόπου, είναι με σκοπό να καταθέσουμε μια στρατηγική πρόταση και με τους κανόνες που ορίζει η ελληνική δημοκρατία να επιλέξουν οι πολίτες αν επιθυμούν αυτή την πρόταση ή όχι.

Επιθυμώ να πολιτευτώ με προγραμματικές θέσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα, με έναν ανεξάρτητο από κομματικές ομπρέλες δημοτικό συνδυασμό.

Η επιλογή ίσως ταράζει τα νερά της ήσυχης λιμνοθάλασσας, όμως πιστεύω ακράδαντα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση για να μπορέσει να λειτουργήσει πρέπει να είναι τοπική και ΑΥΤΟδιοίκηση.

Εσείς λέτε ότι πορεύεστε με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό και ταυτόχρονα καλείτε τις τοπικές κομματικές οργανώσεις να πάρουν θέση. Γιατί το κάνετε αυτό κ. Μπρούμα; Για να βγάλετε από πάνω σας κάποια ταμπέλα και να την φορτώσετε σε άλλους;

Γιατί κάποιος να πρέπει να πάρει κομματική γραμμή για να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές; Τι είδους αυτοδιοίκηση έχουμε;

Κύριε Μπρούμα, ο συνδυασμός Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών δεν είναι εδώ για να υπηρετήσει κομματικές ατζέντες. Ούτε είμαστε μια παρέα τεχνοκρατών. Είμαστε άτομα από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό, τις Οινιάδες, με πολιτική βούληση, που ερχόμαστε ενώπιον των δημοτών να καταθέσουμε συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.

Μέχρι σήμερα παρουσιάζουμε ξεκάθαρες θέσεις για πολλά από τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας και εργαζόμαστε ώστε το πρόγραμμα μας να σχεδιαστεί με τους κανόνες της συμμετοχής.

Δικαίωμα σας να διαλέξετε με ποιον θέλετε να πορευτείτε και να το δηλώσετε δημόσια. Δεν έχετε όμως κανένα δικαίωμα να απευθύνεστε για εμένα με υπονοούμενα και συκοφαντικές ειδήσεις. Σας απευθύνομαι, επώνυμα και δημόσια και σας καλώ στο μέλλον να πράττετε το ίδιο.

Με τον τρόπο αυτό θα πορευτούμε στην προεκλογική περίοδο. Επώνυμα και δημόσια με ξεκάθαρες θέσεις για τα προβλήματα του τόπου μας.

Όλγα Δασκαλή

Δικηγόρος

Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

Επικεφαλής συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”

Όλγα Δασκαλή

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας

Μεσολογγίου

+306978539302

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr