Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Η εταιρεία «Πασιόπουλος» σάρωσε τα βραβεία ΑFFA με το «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ GOLD SELECTION».

Η εταιρεία «Πασιόπουλος» σάρωσε τα βραβεία ΑFFA με το «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ GOLD SELECTION».

Από pitkostas

Το προϊόν «ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ GOLD SELECTION» της εταιρίας «Πασιόπουλος Ε.Ε.» απέσπασε τρία αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλα τα  διαγωνιζόμενα προϊόντα με 18,77, ενώ κατέκτησε επίσης το Platinum βραβείο «Best of AFFA 2023» ως το καλύτερο προϊόν του φετινού διαγωνισμού.

Η εταιρία «Πασιόπουλος Ε.Ε.» με έδρα την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κέρδισε το 1ο βραβείο στα φετινά Athens Fine Food Awards (AFFA), που διοργανώθηκαν από την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας..

Τα Athens Fine Food Awards, αποτελεί τη σημαντικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα για την συγκέντρωση,καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών. Αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειάς τους.

Στην κριτική επιτροπή των AFFA 2021 κλήθηκαν να προσφέρουν την εμπειρία τους καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο τους όπως σημαντικοί chefs με βραβεύσεις και αστέρια Michelin, sommelier ποτών και ελαιολάδων, F&B Managers και πολυβραβευμένοι γραφίστες με σημαντικές δουλειές στον χώρο των τροφίμων.

Σκοπός των AFFA είναι να αποτελέσουν το σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής. Την ελληνική παραγωγή που στηρίζεται στην πρώτη ύλη, την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τις καλές πρακτικές και την θρεπτική αξία.

το λινκ με τους νικητές και την βαθμολογία 

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Στουρνάρα 5 (2ος όροφος)
Τηλ.: 26310 25564

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr