Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Η δράση των ντόπιων του Μεσολογγίου ταξίδεψε στο Πόρτο

Η δράση των ντόπιων του Μεσολογγίου ταξίδεψε στο Πόρτο

Από pitkostas

Από τον/ην MESSOLONGHI BY LOCALS

Στις 10-12 Οκτωβρίου, ο οργανισμός των ντόπιων του Μεσολογγίου – Messolonghi by locals βρέθηκε στο Πόρτο στο πλαίσιο του 2ου συνεδρίου bautopia με θέμα “Παγκοσμιοποίηση στον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα. Ενδυνάμωση των τομέων μέσω της ανταλλαγής γνώσεων” (Glocalization in culture and creativity. Empowering the sectors through knowledge exchange).


Κατα τη διάρκεια του συνεδρίου οι ντόπιοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν ερεθίσματα, να ανταλλάξουν γνώσεις με άλλες δημιουργικές πρωτοβουλίες της Ευρώπης και φυσικά να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία και δράση. Παρουσιάσεις, συζητήσεις, δικτύωση και επισκέψεις σε δημιουργικούς χώρους τους έδωσαν έμπνευση και ενέργεια για να συνεχίσουν την εξέλιξη του έργο τους.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου γνώρισαν και την αντιπρόσωπο του δημιουργικού χώρου skola6 από την πόλη Τσέσις της Λετονίας με τον οποίο θα συνεργαστεί ο οργανισμός των ντόπιων μέσα στον επόμενο χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος #twins HUB.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ζήσαμε αυτή την εμπειρία και ανυπομονούμε για τις επόμενες αντίστοιχες δράσεις που κάνουν πράξη τον στόχο μας για τοπική δράση με εξωστρέφεια και συνεργασίες εκτός των συνόρων του τόπου μας».

Την Πέμπτη στις 20:30, ο εκπρόσωπος του οργανισμού στο συνέδριο θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του από το συνέδριο μέσα από μία ανοιχτή συζήτηση στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB. Οι ντόπιοι μας προσκαλούν να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά της κοινότητας των ντόπιων.  Ακολουθήστε την δράση των ντόπιων στο facebook και στο instagram: @messolonghibylocalsΤο Μεσολόγγι των ντόπιωνMessolonghi by Locals 
W: 

messolonghibylocals.com
T: 6949926514
Ε: [email protected]
FB, INS: messolonghibylocals

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr