Αρχική Αθλητικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ CANOE KAYAK ΤΟΥ ΝΟΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ CANOE KAYAK ΤΟΥ ΝΟΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΩΠΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΣΧΙΝΙΑ

Από pitkostas

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι 6 αθλητριές/ες  canoe kayak του ΝΟΜεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα canoe kayak στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ! Οι αθλητές μας με ελάχιστες προπονήσεις λόγω των πανελλάδικών εξετάσεων στις οποίες αρίστευσαν, κέρδισαν  συνολικά 13 πανελλήνια μετάλλια. Πιο αναλυτικά οι 4 αθλήτριες και οι 2 αθλητές μας, αγωνίσθηκαν σε 17 τελικούς και κατέκτησαν  Χρυσό μετάλλιο στο Κ4 500μ Νεανίδων, Ασημένιο στο Κ4 500μ Γυναικών, Ασημένιο στο C1 1000m Παίδων , Χάλκινο στο Κ2 500μ Γυναικών και Χάλκινο στο Κ2 500μ Νεανίδων. Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω: Ντέκα Αποστολία, Κατσαγάνη Πολυτίμη, Κατσαγάνη Μαρία, Σκαρμούτσου Εύη, Διαμαντόπουλος Νικόλας και Στεργιάκης Αλέξανδρος. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής τους Διαμαντόπουλος Δημήτρης.  Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά όλοι οι αθλητές αγωνίσθηκαν σε ένα πολύ δύσκολο και αφιλόξενο στίβο, όπως είναι το κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, για αυτό αξίζουν σε όλους διπλά συγχαρητήρια.

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου ευχαριστεί ιδιαίτερα το μέλος μας Ντέκα Κώστα που φροντίζει κάθε φορά να κάνει τη παραμονή των αθλητών μας στο κωπηλατοδρόμιο πιο ευχάριστη και άνετη, επίσης ευχαριστούμε το προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλο και τους γονείς που στηρίζουν και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Το επόμενο ραντεβού μας στο Σχινιά είναι στις 29-31 Ιουλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr