Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Ενημέρωση για εκτέλεση εργασιών από Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου-Ενημέρωση για αλλαγές εκλογικών τμημάτων Ευρωεκλογών

Ενημέρωση για εκτέλεση εργασιών από Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου-Ενημέρωση για αλλαγές εκλογικών τμημάτων Ευρωεκλογών

Από Gerasimos Kotsiris

Το Τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι οι εργασίες του έργου «Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης» που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα συνεχιστούν στην οδό Ναυπάκτου, στην ανατολική περιμετρική της Κλείσοβας, στην οδό Σταυροπούλου και στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου.Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εκκινήσουν επίσηςοι εργασίες στην περιοχή του λιμανιού.

Ζητούμε συγγνώμη για την πρόσκαιρη ταλαιπωρία, γνωρίζοντας ότι το υπό υλοποίηση έργο είναι όχι μόνο αναγκαίο αλλά θα επιφέρει και πολλαπλά οφέλη για την περιοχή μας.

Για την εξέλιξη των εργασιών θα ενημερώνεστε από νεότερες ανακοινώσεις.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ενημερώνει ότι έχει μειωθεί ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων στα οποία μπορείτε να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, 9 Ιουνίου 2024.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που Ψηφίζεις»https://mpp.ypes.gov.gr/ χρησιμοποιώντας τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό σας ή τα προσωπικά σας στοιχεία ή εναλλακτικά να απευθυνθείτε στον τηλεφωνικό αριθμό 213 136 1500, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00.

Ο κατάλογος των εκλογικών τμημάτων βρίσκεται επίσης αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://messolonghi.gov.gr/wp-content/uploads/2024/06/6%CE%98%CE%9D47%CE%9B6-3%CE%A6%CE%95.pdf

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr