Αρχική Μεσολογγιτάκια ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΕΚΑ “ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ” – ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΕΚΑ “ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ” – ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Από pitkostas

Ο Σύλλογος “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” διοργανώνει στην Αθήνα την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Ντέκα “Εν τω μέσω των λιμνών (Μεσολόγγι)” από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024 έως το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στο χώρο του Kotes – X Booze Cooperativa.

Η ομορφία του Μεσολογγίου ταξιδεύει μέσα από τις φωτογραφίες του Γιώργου Ντέκα στη καρδιά της Αθήνας. 

Η πόλη των λιμνών, το Μεσολόγγι, από την ιταλική φράση mezzo laghi που σημαίνει ανάμεσα στις λίμνες, μαγνητίζει το βλέμμα και τον φωτογραφικό φακό. 

Φωτογράφος με Μεσολογγίτικη ματιά, Ελεύθερος Πολιορκημένος από την αέναη μαγεία της Λιμνοθάλασσας της ρηχής και της ήμερης, της πλατιάς, της μεγάλης. Οι φωτογραφίες του Γιώργου Ντέκα, όσο ρεαλιστικά και αν αποδίδουν το εκάστοτε τοπίο, σε ταξιδεύουν μέσα από την εικόνα σε μία άλλη διάσταση, με πρωταγωνιστές όλες τις αισθήσεις. 

Ο Γιώργος Ντέκας απόφοιτος της Σχολής Τέχνης Φωτογραφίας, ζει και εργάζεται μόνιμα στο Μεσολόγγι. Το 2020 φωτογράφισε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος τα αρχαία μνημεία του νομού, με το φωτογραφικό λεύκωμα που εκδόθηκε να μοιράζεται σε μουσεία της Ελλάδας. Το 2021 έλαβε έπαινο στην πρώτη του συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Natura 2000 – Click στη φύση!» στην κατηγορία των επαγγελματιών φωτογράφων όπου διακρίθηκε ανάμεσα σε 7937 φωτογραφίες.

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στις 19:00. 

Την ημέρα των εγκαινίων από το Σύλλογο “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” θα διοργανωθεί μονοήμερη εκδρομή από το Μεσολόγγι στην Αθήνα για τα εγκαίνια της έκθεσης. Κόστος μετάβασης 20 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6983768663.

Διάρκεια έκθεσης: Από 12 έως 20 Ιανουαρίου 2024, καθημερινά, από 12:00 έως 20:00.  

Είσοδος ελεύθερη 

Χώρος: Kotes – X Booze Cooperativa, overview ikon (πατάρι), Κολοκοτρώνη 57 (μετρό Μοναστηράκι)

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr