Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δράση για ένα καθαρότερο περιβάλλον από μαθητές της Παλαμαϊκής Σχολής και Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Δράση για ένα καθαρότερο περιβάλλον από μαθητές της Παλαμαϊκής Σχολής και Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Από Gerasimos Kotsiris

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, τον καθαρισμό της περιοχής «Δασάκι», ανέλαβαν μαθητές του 1ουΓενικού Λυκείου Μεσολογγίου – Παλαμαϊκή Σχολή, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του «Let‘sdoitGreece».

Έτσι, χθες Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, οι μαθητές με τη βοήθεια του Διευθυντή του σχολείου κ. Φώτη Σκληρούκαι των Καθηγητών τους κ. Κωνσταντίνο Μπλαχούρα, κ. Χρύσα Λιούμη, κ. Βάσω Καλπουζάνη, κ. Παναγιώτα Κανιού, κ. Παρασκευή Μπάρλα, κ. Παναγιώτα Θεοδωράκη και κ. Βασίλειο Γούλα,απομάκρυναν σκουπίδια και άλλα υλικά από την περιοχή «Δασάκι», αγαπημένο σημείο αναψυχής για πολλούς δημότες αλλά και έναν σημαντικό «πνεύμονα» πρασίνου για την πόλη μας.

Στη δράση αυτή του λυκείου συμμετείχε από πλευράς Δήμου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μουσείων και Βιώσιμου Τουρισμού Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίοςχορήγησε στους μαθητές μπλουζάκια για την εθελοντική εκστρατεία, ενώ ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αποκομιδής, Απορριμμάτων και ΚαθαρισμούΚοινόχρηστων Χώρωντου Δήμου Παναγιώτης Τζάνης, προμήθευσε με γάντια, σακούλες και είδη καθαρισμού την ομάδα των εθελοντών μαθητών.

Σκοπόςτης μαθητικής πρωτοβουλίας«Let‘sdoitGreece»είναινακαταδείξει την ανάγκη καθαρισμού και προστασίας των δασών μας, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr