Αρχική Επικαιρότητα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, κα. Όλγα Δασκαλή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, κα. Όλγα Δασκαλή

Από pitkostas

Την Κυριακή 04/09/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, κα. Όλγα Δασκαλή. 

Πολίτες από όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδυασμού και έδειξαν με την πολυπληθή παρουσία τους, ότι είμαστε έτοιμοι ως κοινωνία, για την επιβεβλημένη αλλαγή πορείας του Δήμου.
Η κα. Δασκαλή αναφέρθηκε στις αρχές και τις γενικές κατευθύνσεις του Συνδυασμού. Σημείωσε, ότι η Δημοτική Αρχή που θα αναδειχθεί στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, καλείται να εργαστεί μεθοδικά και με ξεκάθαρη στοχοθεσία.
Εξήγησε ότι ο Συνδυασμός ξεκινά σε αυτή την χρονική περίοδο την προετοιμασία και συνάμα τον προεκλογικό του αγώνα, διότι στόχος είναι να γνωρίσει διεξοδικά τα προβλήματα του τόπου, να καταρτίσει εφαρμόσιμες λύσεις και η πρώτη μέρα στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά τις εκλογές, να είναι μέρα δουλειάς και όχι γνωριμίας.
Στη συνάντηση ανέπτυξαν ορισμένες σκέψεις τα μέλη και υποστηρικτές του Συνδυασμού: Γιώργος Λαμπρόπουλος, Νίκος Σταμάτης, Άντα Χαλαζιά, Ιάκωβος Παλαιολόγος, Γιάννης Τζακώστας, Σπύρος Κιτσινέλης και Γιούλη Μενουδάκου.
Ανάλογες συναντήσεις θα γίνουν στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού και Οινιαδών.

Εδώ αναλυτικά η τοποθέτηση της κα. Δασκαλή: https://bit.ly/3KOOzXQ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:https://www.youtube.com/watch?v=J7akytFHmYA

Πατώντας εδώ: https://bit.ly/3KWKVLS  μπορείτε να διαβάσετε την Ανακοίνωση αρχών του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού 

“Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών”Για επικοινωνία και πληροφορίες:

[email protected]697 853 93 02 – 697 220 44 94

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr