Αρχική Επικαιρότητα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ζητάμε επιτέλους σοβαρή ενημέρωση! – Όλγα Δασκαλή – Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ζητάμε επιτέλους σοβαρή ενημέρωση! – Όλγα Δασκαλή – Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

Από pitkostas

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με τούτη την επιστολή, εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια και την αγωνία που επικρατεί, για τα αρκετά ανοιχτά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας. Έχω ζητήσει επανειλημμένως μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια από τον κ. Δήμαρχο να γίνει άμεσα ανοιχτή ενημέρωση για δύο θέματα. Για τη διαχείριση των απορριμμάτων και για τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΜ. Σημαντικά προβλήματά, που η λύση τους απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία. Όμως, ο Δήμαρχος συνεχίζει να δρα κάτω από άκρα μυστικότητα, να ασκεί συγκεντρωτική πολιτική και να κάνει επιλεκτικές ενημερώσεις.

Δεν αντιλαμβάνεται, ότι δεν συμφέρει τον Δήμο, να αρκούμαστε σε αποσπασματικές κινήσεις.

Δεν αντιλαμβάνεται, ότι δεν μας αξίζει ως κοινωνία, να ενημερωνόμαστε εκ των υστέρων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να ζούμε με δελτία τύπου.

Πάγια αιτήματα του Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου και του συνδυασμού που είμαι επικεφαλής και με τον οποίο εκλέχθηκα, είναι η διαφάνεια, η συμμετοχή, η ανοικτή πρόσβαση στα δεδομένα που θα επιφέρουν τις λύσεις και η ενημέρωση των πολιτών!

Ζητάμε, άμεσα, ενημέρωση στους δημότες, με τις προτεινόμενες λύσεις που έχει η Δημοτική αρχή, αν βέβαια έχει, στα προβλήματα: της διαχείρισης των απορριμμάτων και της βιωσιμότητας της ΔΕΥΑΜ. Να εκτιμήσει επιτέλους σοβαρά ο κ. Δήμαρχος, τις προτάσεις των υπηρεσιακών, της αντιπολίτευσης, των κοινοτήτων, των πολιτών και να καταλήξει σε δεσμευτικές αποφάσεις με στοχοθεσία και σαφές χρονοδιάγραμμα.

Το να καταφέρουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα προβλήματα, να τα σταθεροποιήσουμε και να εφαρμόσουμε βιώσιμες λύσεις για έναν ισχυρό Δήμο, είναι στις δυνατότητες μας!

Όλγα Δασκαλή

Πρόεδρος Κοινότητας Μεσολογγίου

Όλγα Δασκαλή

Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας

Μεσολογγίου

+306978539302

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr