Αρχική Διασκεδαση & Εκδηλωσεις Podcast Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας

Podcast Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας

Από pitkostas

Το πρώτο μεσολογγίτικο podcast είναι γεγονός!

“Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” κυκλοφορούν το πρώτο μεσολογγίτικο podcast και σας προσκαλούν κάθε μήνα σε ένα ταξίδι με ιστορίες φωτός και αισιοδοξίας από την πόλη. Αφηγήσεις και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν τη δική τους ιστορία και να διηγηθούν τη σχέση τους με το Μεσολόγγι. 

Στο πρώτο επεισόδιο η Μαρία Τσιμέκα καλωσορίζει τον φωτογράφο Γιώργο Ντέκα με αφορμή τα εγκαίνια της ατομικής του έκθεσης που διοργανώνει ο σύλλογος στην Αθήνα τον Ιανουάριο, σε μια συζήτηση για φωτογραφία, δημιουργία, όραμα, λιμνοθάλασσα και πολύ Μεσολόγγι!

Βρείτε το podcast “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” στο Spotify, τα Apple Podcasts και τα Google Podcasts και εγγραφείτε εντελώς δωρεάν για να μην χάνετε κανένα επεισόδιο! 

#ΦίλοιΤηςΛιμνοθάλασσας #ΜοιράσουΤοΤαξίδιΣου #Μεσολόγγι #Messolonghi

Λίγα λόγια για τα podcasts: 

Τα podcasts είναι προηχογραφημένα ηχητικά επεισόδια, εκπομπές που μπορεί να ακούσει ο καθένας δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όσες φορές θέλει, με τη δυνατότητα μάλιστα παύσης στην αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε σημείο – πιθανώς για να συνεχίσει την ακρόαση κάποια άλλη στιγμή – ή επανάληψης της αναπαραγωγής σε οποιοδήποτε σημείο θέλει ο ακροατής. Τα τελευταία χρόνια η δημοφιλία των podcasts έχει εκτοξευθεί παγκοσμίως και στην Ελλάδα με δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφους αλλά και απλούς πολίτες να κυκλοφορούν καθημερινά podcasts, την ώρα που το αναλογικό και διαδικτυακό ραδιόφωνο φαίνονται να βρίσκονται σε πτώση και κορεσμό. Τα podcasts ειδικά μετά την καραντίνα κατάφεραν να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο τον γραπτό λόγο και την αφήγηση, σε μια εποχή που η εικόνα έχει κυριαρχήσει. 

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr