Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Πρόγραμμα Εθελοντισμού με στόχο το 2026 από τους Φίλους της Λιμνοθάλασσας!

Πρόγραμμα Εθελοντισμού με στόχο το 2026 από τους Φίλους της Λιμνοθάλασσας!

Από Gerasimos Kotsiris

Ο σύλλογος “Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” ανακοίνωσαν τη δημιουργία νέας εθελοντικής ομάδας, η οποία θα προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη όχι μόνο στο Σύλλογο αλλά και στην περιοχή του Μεσολογγίου. Η εθελοντική ομάδα θα συμμετέχει σε δράσεις που στόχο θα έχουν την προώθηση του πολιτισμού, την προστασία του περιβάλλοντος της περιοχής μας και την δημιουργία δεσμών συνεργασίας στην κοινότητα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2025 θα οργανωθούν ξεχωριστές εκδηλώσεις από το Σύλλογο, στις οποίες η εθελοντική ομάδα θα έχει βασικό ρόλο. Ταυτόχρονα, η ομάδα εθελοντών θα έχει την ευκαιρία μέσω αυτών των εκδηλώσεων να προετοιμαστεί για την απαραίτητη υποστήριξη της ομαλής διεξαγωγής των δράσεων που θα λάβουν χώρα στην πόλη μας – και όχι μόνο – στο πλαίσιο της Επετείου των 200 ετών από την Έξοδο του Μεσολογγίου το 2026 και φυσικά να συμμετέχει σε αυτές.

“Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας” καλούν όλους όσους αγαπούν την προσφορά, επιθυμούν να συνεισφέρουν με τον χρόνο και τις δεξιότητές τους και αναγνωρίζουν την σημασία του πολιτισμού, ιδιαίτερα για την χρονιά ορόσημο του 2026, να γίνουν μέλη της εθελοντικής ομάδας!

Η φόρμα εγγραφής είναι διαθέσιμη στην διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSctTi-rwQCevBt-9WCsLF0MKJZFF7TjI_m-hWtuWJQJ-FecoQ/viewform?fbclid=IwY2xjawF6IXpleHRuA2FlbQIxMQABHUOZ6f4YlFJfcQDa_miBHOgxejkzmN84WsO2DBAQwSgC8eJm7MCw2jkH2w_aem_czTKgpx19WT1GZ4k3kbCVQ

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr