Αρχική Μεσολογγιτάκια «Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας»

«Όχι άλλη υποβάθμιση για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας»

Από messolonghim

διαμήνυσε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος στον Υπουργό Δικαιοσύνης

Το αίτημα να μην υποστεί άλλη υποβάθμιση η Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, και να μην υπάρξει καμία αλλαγή στη λειτουργία του Πρωτοδικείου, μετέφερε σήμερα, Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος στη συνάντηση που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου Χρήστο Παΐσιο, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον υφυπουργό Ιωάννη Μπούγα, προκειμένου να διατρανώσει το δίκαιο αίτημανα μην καταργηθεί το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου και να παραμείνει ως έχει ο «Δικαστικός Χάρτης» στην Αιτωλοακαρνανία, λαμβάνοντας υπόψη αντικειμενικά κριτήρια αλλά και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.

Την ίδια ώρα, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου, λάμβανε χώρα μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, δικαστικών και δημοτικών υπαλλήλων, δικηγόρων, καταστηματαρχώνκαι φορέων, κατά του διαφαινόμενου σχεδίου απομάκρυνσης του Πρωτοδικείου.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr