Αρχική Λάβαμε και δημοσιεύουμε Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με Προέδρους Κοινοτήτων

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Σπύρου Διαμαντόπουλου με Προέδρους Κοινοτήτων

Από pitkostas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος, με σκοπό την ενημέρωση και τον συντονισμό των δράσεων προς επίτευξη της στοχοθεσίας για την επόμενη πενταετία.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου, ο Δήμαρχος παρουσίασε συνοπτικά τον προγραμματισμό των παρεμβάσεων και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, εκθέτοντας τα ζητήματα προτεραιότητας.

Έμφαση δόθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και την ασφάλεια των δημοτών, όπως είναι η βελτίωση των οδών, η επέκταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και η ασφάλεια των σχολικών αιθουσών. Παράλληλα, τονίσθηκε η ανάγκη της καταβολής των οφειλών που υπάρχουν προς δημόσιες υπηρεσίες, και ειδικά προς την ΔΕΥΑ Μεσολογγίου, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Στο τέλος, ο λόγος δόθηκε στους ίδιους των Προέδρων των Κοινοτήτων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα δικά τους ζητήματα προτεραιότητας και να συζητήσουν με τον Δήμαρχο της πόλης τρόπους για την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν τους δημότες επί σειρά ετών.

Mπορεί να σου αρέσει επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Copyright @2021  All Right Reserved – Designed and Developed by messolonghim.gr